Beauty Made Easy

Beauty Made Easy er et dansk merke, grunnlagt i 2014 av Terje Munck og hennes tenåringsdatter Katrine.

«Jeg trengte å finne min kjærlighet, lidenskap og moro i forretningslivet og selvtilliten til å si: Dette er hvem vi er, dette er det vi gjør, og vi er helt ærlige og lidenskapelige om det. Det ble gitt at Katrine var en del av mitt forretningseventyr – vår målgruppe er tenåringsjenter, og hun var 15 år da vi begynte å snakke om merket vårt. Hun har vokst siden da, og er nå en del av kosmetikkvirksomheten , reiser med meg og besøker mange kosmetikk butikker.»

Destinasjonen og veien er tydeligere og definert nå. I dag er vi delvis tysk-eid, vi har lagt til ekstra kapital og ressurser for å nå nye høyder, og vi eksporterer til 12 land. Flere skal det bli.

Vi vil fortelle unge jenter, at de må være modige, de må være fargerike og de må ha mot til å skille seg ut i mengden. Ikke bare gli inn, men være ambisiøse.

Vi lager små og hverdagslige skjønnhetsprodukter som kan være i en sminkeveske, cclutch eller lomme. om Beauty Made Easy, vil vi på sikt kunne si ord som: bærekraftig, bionedbrytbar, naturlig og økologisk.